V dnešním hektickém způsobu života bychom si měli najít chvilku a udělat pro sebe něco příjemného. Vaše pleť je Vaše bohatství a zaslouží si tu nejlepší možnou péči. Nabízím Vám klid, pohodu, a především dostatek soukromí. Budete skryti před shonem všedního dne v příjemném prostředí a plně si vychutnáte služby, které si zasloužíte. Mám jediný cíl a tím je, abyste ode mne odcházeli plni klidu, duševní a tělesné harmonie a rádi se ke mně vraceli.

Při své práci kladu velký důraz na kvalitní přípravky, a proto jsem zvolila českou kosmetiku Essenté. Díky této kosmetice mohu zodpovědně nabídnout to nejvhodnější pro každý věk a typ pokožky. Po analýze Vaší pleti vyberu vhodnou péči a sestavím kosmetický program v závislosti na Vašich individuálních potřebách a možnostech. Nezapomínejme, že svou pleť máme jen jednu, a to na celý život, a proto se vyplatí do ní investovat. Ošetřená pleť bude vždy naší ozdobou. A smích dodá jiskru Vašemu snažení.

S láskou a vášní jsem tento salon vytvořila nejen pro sebe, ale hlavně pro Vás a věřím, že se v něm budete cítit stejně dobře jako já.

Těším se na Vaši návštěvu!

Andrea Herbočková